Om oss

Välkommen till en sida som fullt ut ska fokusera på hälsa och på skönhet. Vi kommer att titta närmare på vilka trender som gäller och ge råd, tips och inspiration om hur du som läsare kan agera för att hitta din egen stil. Vi kommer att skriva om allt från kläder, makeup, frisyrer och om olika skönhetsprodukter. Samtidigt så kommer säkerligen en hel del nya trender inom design och inredning att hamna i rampljuset också.

En sak som skiljer oss åt från andra sidor med liknande innehåll är att vi även kommer att skriva om skönhetsindustrin och ge tips om olika behandlingar som är möjliga att göra. Varför inte? Vill man nå ett utseende som man verkligen trivs med så kan detta vara nödvändigt. Att exempelvis lyfta brösten, bleka tänder eller genomföra en behandling med botox – får detta dig att känna dig mer tillfreds med dig själv så är det bara att köra. Vi kommer dock även, naturligtvis, att gå igenom vilka risker som finns och titta närmare på priser samt vilka olika kliniker som erbjuder behandlingarna i fråga.

Välmående och hälsa i övrigt kommer även det att vara en självklar del av den här sidan. Hur kan vi må bättre? Vi ska ge tips om träningsformer och försöka skapa en intressant sida där du hela tiden ges en möjlighet att testa nya saker. Du kanske inte passar för att springa milen eller för att slita på gymmet – man vad tror du om exempelvis padel? Våra kroppar är byggda för rörelse och om vi rör på oss så mår vi även bättre rent mentalt.

Här kommer du även att få en massa tips om mat och kost. Smarriga recept på enkel, nyttig och lättlagad mat kommer att varvas med andra härligheter som exempelvis smoothies och olika hälsoshots. Kort sagt: du får allt du behöver för att både må- och se bättre ut. Välkommen!