Kategorier
Frisör

Frisör fixar håret i Sickla

Att hitta rätt frisör är långt ifrån enkelt. Man vill ha en som man litar på och som har kunskap om olika hår. I Sickla hittar du en frisör som kan passa.

Karsten och Lena var relativ nyinflyttade till Nacka kommun, trots att det var nya där, så älskade de redan det. Att få lite mer lugn, samtidigt som allt var nära, var helt perfekt. Det svåra var bara att hitta rätt i utbudet. För Lena var det viktigt att gå och få massage och pedikyr, och inte att förglömma – att fixa håret.

Hon gick ut på nätet och sökte på en frisör nära henne. Det visade sig att det fanns en del. Men det fanns en hon fastnade för lite extra. Så det kunde vara värt att göra ett besök och se om de var rätt för henne. Lena ville bara ha topparna klippta, men även få en uppfräschning av färger i håret.

Frisör som gör olika saker

Lena bara njöt när hon kom till frisören. Med sig hade hon Karsten som satt bredvid. Det var då han såg att de även erbjöd barberare i Sickla. Om det var något han saknade, så var det just det. Han var snabb med att boka in ett eget besök för att få sin del av lite omvårdnad.

Lena och Karsten hade verkligen hittat rätt, den här salongen erbjöd allt de ville ha. Även de gånger Lena ville klä upp och göra sig lite extra fin, så kunde de bistå med frisyren.