Kategorier
Skönhet

Kock i Stockholm + tatuering = SANT

Om man jobbar i restaurangkök i Stockholm så kan man visa sin personlighet och tillhörighet i gänget med en tatuering på armen. Det blir man inte ensam om.

Ella hade arbetat i restaurangkök sedan hon gick ut gymnasiet i Stockholm, från restaurang- och livsmedelsprogrammet. Hon hade upptäckt att det var en grej med kockar som var lite märklig. Eller ja, det fanns egentligen många saker som var märkliga med de flesta kockar hon hade stött på. Men det hon tänkte på nu var att det var så många kockar som hade tatueringar på armarna.

Hon hade inte riktigt förstått tidigare varför det var så. Först hade hon tyckt att det såg lite billigt ut. Men långsamt, långsamt under de fyra år som gått sedan hon tog studenten hade hon börjat ändra åsikt. Tatueringarna sa något om den person som bar dem. Och om man ville visa sin personlighet så fanns det faktiskt inte så många andra sätt när man var kock.

En tatuering kan vara snygg också

Alla i restaurangköket hade likadana kläder och alla dolde håret under kockmössa. Smycken fick man inte bära av hygienskäl. Men armarna var ofta bara, i kortärmat eller med uppkavlade ärmar i kockrocken. Det var där man kunde skapa ett personligt uttryck.

Faktum var att Ella hade bestämt sig för att själv skaffa en tatuering. Hon ville visa att hon var en i gänget i köket. Och det fanns faktiskt en hel del väldigt snygga tatueringar att välja mellan. Snart skulle hon stolt kunna kavla upp ärmarna.

Mer om tatueringar kan du hitta om du klickar här: tatueringstockholm.nu