Kategorier
Tandhälsa

Olika behandlingar inom estetisk tandvård i Stockholm

Estetisk tandvård handlar om att förbättra utseendet på tänderna. Det handlar inte om att göra tändernas funktion bättre. Är du intresserad av att prova en estetisk behandling i Stockholm?

Det finns lite olika estetiska tandvårdsbehandlingar man kan göra. Den estetiska tandvården handlar främst om att göra utseendet av tänderna och ens leende bättre. Många människor som har sneda eller missfärgade tänder till exempel, lider väldigt mycket av det och då kan det vara bra att veta att det finns saker man kan göra för att förbättra det. Sneda eller missfärgade tänder är ingenting som påverkar tändernas funktion. Därför går dessa behandlingar inom det rent estetiska området av tandvård. Men vad finns det då för behandlingar att tillgå?

Estetisk tandvård – tandreglering, blekning eller skalfasader?

Har man missfärgade tänder till följd av mycket kaffedrickande exempelvis, så finns det tandblekning som man kan göra för att ljusa upp tänderna igen. Är tänderna sneda eller ojämna på något vis i munnen så kan man göra en tandreglering för att rätta till tänderna. Skalfasader är otroligt populärt idag och många använder sig av detta för att få till det perfekta leendet. Med fasader på tänderna kan man få det leende man alltid har önskat sig. Dessa fasader är gjorda i porslin och de fungerar på precis samma sätt som de vanliga tänderna. Fasaderna placeras sedan ovanpå tänderna och man ska ta hand om dem på precis samma sätt som med sina egna tänder. Estetiska tandvårdsbehandlingar kan ge dig självförtroendet tillbaka.