Kategorier
Skönhet

Blivit tunnhårig? Prova en hårtransplantation

Håret tunnas ur med åldern. Men det kan också vara så att håravfall är något som du har ärvt från dina föräldrar. En hårtransplantation kanske kan vara något att testa om du lider av håravfall?

Du och din man har varit ett par i 35 år. Ni träffades redan i gymnasiet. Med åren har ni delat allt med varandra, i både nöd och lust precis som ni lovade varandra när ni gifte er. Ni har fått barn, och barnbarn och ni har gått genom livet sida vid sida. När ni nu är lite till åren komna så har det börjat hända både det ena och det andra med era respektive utseenden. Huden hänger både här och där och ni har båda börjat att se sämre. Din man har på sistone också klagat allt mer över sitt hår. Hårfästet drar sig bara längre och längre bakåt och håret i sig har blivit väldigt tunt.

Hårfästet kryper bakåt med åren

Han funderar på att göra en hårtransplantation för att se om det kan blir bättre. Särskilt kring det område ovanför pannan där det blivit allt kalare med åren. Frågan är bara om det verkligen fungerar? Du berättar om en arbetskamrat till dig vars man faktiskt har gjort en väldigt lyckad hårtransplantation för ett par år sedan. Din man bestämmer sig för att i alla fall göra lite mer efterforskningar och be om information från kliniken. Efter en konsultation så bestämmer han sig för att det blir en hårtransplantation.